Vabilo na 10. jubilejno konferenco IPv6 summit in SINOG 2.0

Zavod go6, LTFE in Arnes vabi vse omrežne strokovnjake ter tehnično internetno skupnost na jubilejni 10. IPv6 summit, ki bo 9. junija 2015, dan kasneje pa še na SINOG 2.0. Oba dogodka se bosta dogajala v Tehnološkem parku Ljubljana – Brdo z začetkom ob 8.30. Kot vrsto let doslej smo uspeli privabiti na predavanje skupnosti znane in priznane strokovnjake od doma in tujine. Kot je že sedaj ustaljena praksa bo IPv6 summit posvečen izključno IPv6 tematiki, SINOG 2.0 pa bo obravnaval širše teme s področja omrežnih tehnologij in varnosti. Prvi dan se bo odvijala tudi okrogla miza, katero pobudo je dalo tudi Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport, govorila pa bo o trenutnem stanju uvedbe IPv6 v operaterska omrežja, kakšne so prepreke na strani operaterjev in ponudnikov vsebin ter kako Slovenijo postaviti ob bok naprednih držav. Med paneliste so povabljeni vodilni predstavniki operaterjev in ponudnikov vsebin, zato se pričakuje zanimiva razprava.

Vabljeni ste, da si rezervirate termin in se nam pridružite, saj sta dogodka brezplačna in vas ne bosta pustila razočarane. Več o IPv6 summitu si lahko preberete na spodnjih povezavah:

Prijave na dogodek bodo do 18. maja zaščitene z geslom, saj imajo člani Zavoda go6 in sponzorji dogodka možnost pred-prijave. 18. maja bomo geslo umaknili in prijave na dogodek odprli za širšo javnost na https://ipv6summit.eventbrite.com/.

Vse zainteresirane sponzorje in pokrovitelje dogodka vabimo, da pošljete povpraševanje na naslov: info@go6.si

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.144.17.45

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website