Osnovno IPv6 hacking izobraževanje – razpis

Zavod Go6 v sodelovanju z SI6Networks organizira osnovno IPv6 izobraževanje z naslovom “Hacking of IPv6 Networks” s svetovno priznanim strokovnjakom na področju IPv6 varnosti Fernandom Gontom.

Izobraževanje je 3 dnevno in bo potekalo 13., 14. in 15. junija 2016 v prostorih LTFE na Univerzi v Ljubljani, Fakulteta za elektrotehniko – Laboratorij za telekomunikacije, Tržaška 25, 1000 Ljubljana

Fernando Gont je eden največjih strokovnjakov za IPv6 varnost na omrežjih v svetovnem merilu, napisanih ima 25 RFC standardov na temo IPv6 varnosti in trenutno 11 RFC predlogov v postopku, je pa tudi vodja IPv6hackers skupine, katere tematika so izključno varnostna vprašanja na IPv6 protokolu.

Verjetno ste že kdaj uporabili orodje kot sta THC-IPv6 ali pa SI6 Networks IPv6 toolkit? Naj vas razveselimo, Fernando Gont, vodja tega izobraževanja je avtor SI6 Networks IPv6 toolkita, razvil ga je pa ravno za potrebe razumevanja in raziskovanja varnostnih lukenj v IPv6, o katerih bo na izobraževanju govoril in katere boste lahko v praksi tudi preizkusili in se naučili kako se jim izogniti oziroma kako se pred njimi zaščititi.

Več o izobraževanju ter kako se nanj prijaviti lahko izveste na https://go6.si/osnovno-ipv6-hacking-izobrazevanje-2016/

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
100.26.140.179

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website