Amis postal član zavoda go6.

Amis je postal član zavoda go6. Kot eden večjih ponudnikov dostopa do interneta in ostalih servisov se zavedajo pomena pravočasnega in pravilnega prehoda na IPv6, kar imajo deloma že opravljeno, saj nudijo IPv6 dostop nekaterim strankam na najetih linijah ter omogočajo tudi BGP oglaševanje IPv6 alokacij. Opažamo tudi, da se ns1.amis.net oglaša tudi na IPv6 naslovu, tako da lahko sedaj njihovi uporabniki, ki gostijo domene na njihovih DNS-ih dobijo IPv6 “glue” pri registrarjih. Welcome aboard!…

amis

Podjetje Amis, ustanovljeno leta 1995, je danes vodilni alternativni ponudnik celostnih komunikacij na področju interneta in telefonije v Sloveniji. Njegova zgodovina je resnično kratka, toda bliskovita, saj je podjetje v zadnjih letih zabeležilo izjemno rast.

Leta 1997 smo z namenom širitve ponudbe podjetja na področje celotne Slovenije ustanovili internetno omrežje Amis. Podjetje Amis je postalo izključni lastnik in upravljavec omrežja, Amis pa zaščitena blagovna znamka vseh naših storitev.

Vlagali smo v strokovno znanje zaposlenih in najsodobnejšo tehnologijo ter v nekaj letih našim uporabnikom ponudili celo paleto tehnološko dovršenih komunikacijskih storitev na področju dostopa v internet, internetnih storitev, videokonferenčnih sistemov in telefonije.

Naši uporabniki so zahtevni uporabniki. Zahtevajo učinkovite in kakovostne rešitve. Različne raziskave pa potrjujejo, da naši uporabniki kakovost tudi izrazito cenijo, saj se Amisove storitve vselej uvrščajo v sam vrh zadovoljstva naših strank in poslovnih partnerjev.

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
34.201.16.34

Comments

  1. Einherjar
    September 18th, 2009 | 20:27

    No pa smo tudi mi zraven…

  2. JanZorz
    September 18th, 2009 | 21:36

    Ja, uradno kot prvi Slo ISP med to druščino… Welcome 🙂

  3. October 7th, 2010 | 08:49

    […] Povezan članek: Amis postal član zavoda go6 convey_source = "Slovenian";Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?): 2a02:e8:0:1::babe:face […]

Leave a reply

website