T-2 postal član zavoda go6

Podjetje T-2 je postalo član zavoda go6. Za izkazano podporo in zaupanje se zahvaljujemo ter hkrati upamo, da bomo lahko uspeli uspešno sodelovati na področju uvajanja IPv6 v T-2 omrežje. Glede na to, da njihovo omrežje do uporabnikov bazira na DHCP in ne na PPPoE se mi dozdeva, da bo vsaj na dostopovnem delu omrežja to precej lažja naloga, kot jo imajo nekateri drugi ponudniki dostopa do interneta. Welcome aboard!

t-2-logo100

O podjetju T-2:

Podjetje T-2 d.o.o. je bilo ustanovljeno 15. maja 2004 v Mariboru z namenom ponujanja najmodernejših telekomunikacijskih, informacijskih in medijskih storitev po najugodnejših cenah za posameznike in podjetja. Kot edino v Sloveniji ponuja vse storitve na v celoti lastnem omrežju.

1. oktobra 2005 je podjetje pričelo s komercialno ponudbo storitev telefonije, distribucije televizijskih programov in širokopasovnega dostopa do interneta. Kot prvo v Sloveniji in med prvimi na svetu je ponudilo storitve na osnovi VDSL tehnologije širokopasovnega dostopa.

1. maja 2006 je pričelo kot prvo v Sloveniji in med prvimi na svetu ponujati storitve na osnovi FTTH tehnologije širokopasovnega dostopa, 1. junija 2008 pa tudi mobilne glasovne in podatkovne komunikacije na osnovi UMTS omrežja.

Do storitev T-2 lahko dostopa 75% slovenske populacije. Že od ustanovitve naprej si podjetje prizadeva izboljšati standarde v ponudbi informacijskih in komunikacijskih storitev, zato svoje storitve nenehno nadgrajuje, pri tem pa ohranja najnižjo možno ceno. S sodobnim in povsem lastnim omrežjem UMTS in optike se T-2 nenehno prilagaja tako tehnološkim inovacijam kot željam naročnikov. Zato lahko ponudijo uporabnikom nizke cene in storitve brez priključnine ter zagotovijo brezplačno uporabo komunikacijske opreme, ki ohranja kvaliteto storitev na najvišjem tehnološkem nivoju.

Danes že več kot 80.000 uporabnikov preko T-2 koristi največje hitrosti interneta (60 Mbps/25Mbps prek VDSL omrežja in 1 Gbps simetrično na lastnem optičnem omrežju), TV z več kot 160 programi, videoteko s preko 1500 naslovi ter brezplačne pogovore znotraj fiksnega in mobilnega T-2 omrežja. Podjetje T-2 je 25. novembra 2008 pridobil potrdilo o skladnosti svojega optičnega omrežja FTTH s priporočili ameriškega FTTH Council.

Predsednik poslovodstva podjetja T-2 je Matevž Turk, univ. dipl. ing., član poslovodstva pa mag. Uroš Rožič, univ. dipl. iur. Nadzor nad delovanjem podjetja opravlja neposredno skupščina podjetja.

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.239.50.33

Comments

  1. robi
    October 25th, 2009 | 21:20

    hehe, hvala Bogu (čeprav je za nekatere taka izjava bogokletna)

    bomo videli, kako nas bodo (kliente T-2) obveščali …

Leave a reply

website