6deploy lab install party navdušil

Včeraj, 3. decembra 2009, smo uspešno izpeljali zanimiv dogodek: 6deploy lab install party. Dogodek je v soorganizaciji Zavoda go6 in Arnesa potekal v Tehnološkem parku Brdo (Lj).  Hvala vsem udeležencem, saj brez vaše udeležbe, sodelovanja in truda, tega dogodka ne bi bilo …

Začelo se je 12. oktobra, ko smo na zaključku 6deploy workshopa, ki je potekal v sklopu 2. Slo IPv6 summita javno obljubili Thanassisu, 6deploy predavatelju iz Grčije, da bomo Cisco lab, ki so nam ga donirali, sestavili izključno s pomočjo ljudi, ki bodo izrazili željo, da bi se v tem preizkusili. In, obljuba dela dolg.

Na dogodek se je prijavilo precej več zelo zainteresiranih kandidatov, kot smo pričakovali,  sam sem se zavzemal za največ 10 prisotnih, ker če ne bo zmeda. Kako zelo sem se motil…

Prišlo je 20 ljudi, ki so se razdelili v 6 skupin in s skupnimi močmi sestavili delujoč lab iz 6 routerjev in konzolnega serverja.
Matjaž Straus (Arnes) je bil takoj v elementu in je popeljal celotno delavnico skozi vse faze generičnega sestavljanja, jaz pa sem se posvetil posamičnim problemom, s katerimi so se soočali udeleženci. Vsaka skupina je imela ‘svoj’ router in kmalu se je zadeva sestavila v celoto.

Celoten dogodek je bil prežet z navdušenostjo, timskim duhom, disciplino in zavzetostjo. Bravo vsem!

Jan Žorž

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
18.224.63.87

Comments

  1. Ragnar5+1
    December 11th, 2009 | 10:56

    Ce smo odkriti je bilo tudi kar nekaj smeha/zabave

Leave a reply

website