v6 World Congress 2011 v Parizu

Od 8. do 11. februarja 2011 se bo v Parizu zgodil najbrž največji IPv6 dogodek do sedaj. Organizatorja dogodka IPv6 Forum in Upperside Conferences predvidevata, da se bo dogodka udeležilo okrog 10.000 ljudi…

Agenda dogodka nam razkrije, da bo to res vrhunska prireditev, kjer bodo svoje znanje in izkušnje z udeleženci delili najboljši strokovnjaki, kar se jih na IPv6 področju trenutno da dobiti. Med njimi je veliko mojih znancev in tudi prijateljev in veseli me, da bomo na odru lahko videli druščino, kot je Jordi Palet Martinez (Consulintel), Mark Townsley (Cisco), Erik Kline (Google), Latif Ladid (IPv6 Forum), Will Lawton (Facebook), John Jason Brzozowski (Comcast), Martin J. Levy (HE), Eric Vyncke (Cisco), Ole Troan (Cisco), Lorenzo Colitti (Google), Fredrik Garneij (Ericsson) in Constanze Burger (German government).  Ostalih predavateljev ne poznam osebno, a predvidevam da bodo tudi njihova predavanja zanimiva.

Trenutno sva sredi pogovora z glavnim organizatorjem, Latifom Ladidom, kjer razpravljamo, ali bi tudi go6 predstavil IPv6 aktivnosti in implementacijo v Sloveniji ter delovanje naše go6 platforme. K sodelovanju smo povabljeni, sedaj se pa iščejo možnosti znotraj agende, kam bi naš nastop uvrstili. Upam, da bomo nekako prišli skupaj, saj verjamem, da so naše izkušnje lahko za marsikoga koristne in dragocene. O napredku na tem področju bom poročal sproti.

Obisk tega dogodka priporočamo, nanj se lahko prijavite na njihovem spletnem mestu.

Za go6.si, Jan Žorž

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
18.191.189.140

Comments

  1. Davor
    September 27th, 2010 | 20:03

    Videti je impresivno. Ocena obiska (10.000) je po mojem sicer krepko pretirana, ampak če ne bi bilo tiste malenkosti, ki se odpre po kliku na “early registration” in vidiš registration fees, bi še morda bilo za razmisliti.

  2. September 27th, 2010 | 20:19

    Ja, meni se tudi zdi, da je ocena malo pretirana, a zapisal sem podatek katerega sem dobil. Ne vem tudi, zakaj je potrebno tako zasoliti ceno participacije na konferenci, a morda hočejo organizatorji pritegniti samo “resne” (beri tiste ki si lahko to privoščijo).

    Ne razumem najbolj, a kaj hočemo…

Leave a reply

website