NIL postal član go6 platforme…

NIL, podjetje za sistemsko integracijo in svetovanje na področju podatkovnih komunikacij je postalo član Zavoda go6. V preteklosti smo z Nilom že sodelovali, upam da se bo s pridružitvijo na člansko platformo to sodelovanje samo še poglobilo…

Sistemski integratorji bodo igrali veliko vlogo pri prehodu omrežij na IPv6 in tega se dobro zavedajo tudi naši vodilni slovenski integratorji. Poleg podjetja Astec, ki je bilo prvi član go6 platforme, se sedaj struktura krepi s še enim od vodilnih integratorjev. Ivan Pepelnjak je sedaj že reden predavatelj  na naših Slo IPv6 summit dogodkih in v veselje nam je, da bo predaval tudi na novemberskem, 4. Slo IPv6 summitu.

Welcome aboard!

Jan Žorž

O podjetju NIL:

NIL že več kot dve desetletji narekuje nove trende na področju informacijskih in komunikacijskih tehnologij. Ves čas svojega obstoja se zavedamo, da mora biti tehnologija v službi človeka in njegovega poslovanja. Zato z nenehno zazrtostjo v prihodnost in skrbnim razvojem lastnih talentov razvijamo rešitve, ki podpirajo podjetnost in ustvarjalnost naših strank. Ker vse tehnologije najprej preizkusimo pri sebi, svojim strankam ponudimo le preverjene rešitve, ki prispevajo pomemben delež k njihovemu uspehu.

Vedno prvi, vedno vodilni. V lokalnem in globalnem poslovnem okolju orjemo ledino IKT platformam nove generacije. Gradimo podatkovne centre in ponujamo teleprisotnost – prednosti teh rešitev smo spoznali dovolj zgodaj, da jih že danes lahko umestimo v poslovni proces naših strank. S premišljeno virtualizacijo in konsolidacijo vseh gradnikov IKT in učinkovito asistenco optimiramo IT- procese, da dosežejo na videz nemogoče: hitrejše prilagajanje ter večjo zanesljivost za nižjo ceno.

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.145.17.46

Comments

  1. matichek
    October 6th, 2010 | 10:06

    $ dig AAAA nil.si

    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR
    ;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 0, AUTHORITY: 1, ADDITIONAL: 0

    = fail?

  2. Jan
    October 6th, 2010 | 12:22

    Če že v tem trenutku nimamo nič za javnost, imamo pa vsaj najlepšo outbound povezljivost v Sloveniji! 🙂

  3. October 6th, 2010 | 12:30

    Kam ste vi skonektani? Ne da se mi it gledat v BGP tabele (jaz lenoba) 🙂

  4. Jan
    October 6th, 2010 | 20:11

    AMIS in Softnet preko BGPv6.

  5. Jan
    October 27th, 2010 | 13:24

    Ups, sem šele zdaj opazil, da si resolval nil.si. Imamo pa seveda www6.nil.si v quad A…

Leave a reply

website