Avtenta postala član Go6 platforme…

Avtenta.si, sistemski integrator iz skupine Telekom Slovenije je postal član naše Go6 platforme. Veselimo se sodelovanja, saj menimo da bomo lahko naredili veliko skupaj na IPv6 področju v Sloveniji, predvsem na področju svetovanja in izobraževanja…

Avtenta.si, član Skupine Telekom Slovenije, je eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju informacijsko-komunikacijske tehnologije (IKT). Zahteve po visoki kakovosti informacijske podpore v podjetjih so vse višje in sodobna podjetja težko sama upravljajo z informacijskimi viri.

Strokovnjaki Avtente.si strankam zagotavljamo celovite rešitve za obvladovanje najpomembnejših poslovnih procesov, primerno komunikacijsko infrastrukturo, IT platformo, ustrezno programsko opremo ter izobraževanja.

Avtenta.si je podjetje, ki tehnološke rešitve vključuje v poslovne procese podjetij z namenom učinkovitejšega, hitrejšega, fleksibilnejšega in konkurenčnejšega poslovanja.

V skladu s poslovnimi usmeritvami dvigujemo raven komuniciranja med zaposlenimi v podjetjih ter med podjetji in poslovnimi partnerji.

Z rešitvami informacijsko komunikacijske tehnologije izboljšujemo dostopnost informacij za zaposlene.

S paketnimi programskimi rešitvami in rešitvami po meri zagotavljamo optimalne delovne tokove ter tako posredno odpravljamo podvajanja dela in znižujemo skupne operativne stroške.
Naša programska oprema za analize in poslovno poročanje, kupcem omogoča sprejemanje boljših poslovnih odločitev.

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
18.221.53.5

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website