DSC je postal srebrni član Go6

Podjetje DSC, generalni sponzor 5. Slo IPv6 summita je postal srebrni član Go6 platforme. DSC je med drugim tudi distributer za izdelke podjetja Juniper, ki imajo veliko vlogo v enterprise omrežjih in omrežjih ponudnikov dostopa do Interneta. Sodelovanje smo začeli na najboljši možni način in potrudili se bomo, da bo v prihodnje še boljše. Welcome aboard!

O podljetju DCS:

Družba DSC d.o.o., ustanovljeno leta 2005, je  podjetje za distribucijo telekomunikacijske opreme v Adriatik regiji. Distribucijska mreža partnerjev in prodajalcev je razširjena v Sloveniji in regiji jugovzhodne Evrope (Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Kosovo, Črna gora, Makedonija, Albanija in Bolgarija).

V Bolgariji ima družba DSC d.o.o. tudi hčerinsko podjetje DSC ood, Sofia.

Družba zastopa nekatere izmed najpomembnejših svetovnih proizvajalcev telekomunikacijske opreme, kot so Juniper Networks Ltd., Motorola GmBH, Patton Electronics, Ruckus Wireless in Tilgin.

Poslanstvo podjetja je uresničevati vizije naših partnerjev – kupcev in jim omogočiti uporabo najsodobnejših in najoptimalnejših tehnologij v njihovih rešitvah in produktih. Takšno poslanstvo zahteva uporabo modernih telekomunikacijskih rešitev, kot so IP telefonija, hitri dostop do interneta, hitri dostop do vsebin, prenos avdio in video signalov, oddaljen dostop do omrežij, VPN storitve, ipd. Vizija podjetja je postati eden izmed večjih distributerjev najsodobnejše telekomunikacijske opreme v regiji Jugovzhodne Evrope.

O Juniper Networks

Juniper Networks ni le še en proizvajalec komunikacijske opreme, ki sledi ostalim in poskuša držati korak s spremembami v tehnologiji. Juniper Networks  že od samega nastanka v letu 1996 in lansiranjem prvih produktov na področju usmerjana v letu 1998, ustvarjajo arhitekturo novega omrežja, skozi stalno uvajanje novih izdelkov, rešitev in tehnologij, ter sodelujejo v pogovorih z voditelji v industriji in podjetjih.

Juniper Networks je bilo ustanovljeno z preprosto, vendar neverjetno močno vizijo za prihodnost omrežja: “Connect everything. Empower everyone.”

Prepričani so, da je omrežje najpomembnejei gonilo in medij za znanje, razumevanje in človeški napredek, ki ga je svet kdaj poznal. Zavezani so k odkrivanju novih idej in z ustvarjanjem novosti, ki bodo služile eksponentnim zahtevam omreženemu svetu. Da bi to naredili, kar so prevzeli odgovornost, da naredijo arhitekturo novega omrežja, ki temelji na enostavnosti, varnosti, odprtosti in obsegu.

 

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.140.198.173

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website