Podjetje Virtua postal član Go6

Podjetje Virtua, zastopnik za Mikrotik, Arubo Networks in še marsikaj je postal član Go6 platforme. Z lastniki Virtue nekateri ustanovitelji Go6 zelo dobro sodelujemo že več kot desetletje in upam, da bomo to sodelovanje še povečali. Virtua je predstavila svojo IPv6 ponudbo na 5. Slo IPv6 summitu kot razstavljalec in veseli nas, da skupaj soustvarjamo IPv6 zgodbe na našem tržišču, predvsem z dobro IPv6 podporo v Mikrotik in Aruba produktih…

O podjetju Virtua:

Naše poslanstvo je pomagati organizacijam jasno in uspešno komunicirati v spletnem okolju ter uporabljati nove tehnologije za učinkovitejše poslovanje.

Naše storitve vključujejo svetovanje, izvedbo in izobraževanje na področju e-komuniciranja, interno komuniciranje s pomočjo intraneta, varnost informacijskih sistemov, oddaljeno shranjevanje varnostnih kopij (Remote Backup), gostovanje z dodano vrednostjo (Added Value Hosting) ter mobilne rešitve.

Naši naročniki so majhna in velika podjetja, vladne organizacije in spletne agencije. Poleg ekipe petih stalnih sodelavcev imamo za izvedbo kompleksnejših projektov vzpostavljeno mrežo zunanjih sodelavcev – spletnih grafičnih oblikovalcev, ilustratorjev, programerjev, piscev in drugih strokovnjakov, ki dopolnjujejo naše znanje in izkušnje.

Vir: http://www.virtua.si/o-druzbi/

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.17.150.89

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website