Unistar postal član Go6 platforme

Unistar se je pridružil Go6 in s tem razširil družbo sistemskih integratorjev na platformi. Veseli nas, da je Unistar začel razmišljati o vpeljavi IPv6 storitev v svojo ponudbo, saj to postaja skoraj že nujno za vsakega sistemskega integratorja, ki razmišlja o prihodnosti svoje ponudbe ter prihodnosti strankinega omrežja in storitev…

Welcome aboard!

O podjetju Unistar LC d.o.o., Ljubljana:

Unistar v službi vaše vizije

Unistar je že več kot 20 let med vodilnimi ponudniki poslovnih storitev in sistemske integracije. Usmerjeni smo v zagotavljanje sodobnih rešitev, ki imajo visoko dodano vrednost za stranko. Tehnološka znanja nadgrajujemo s poglobljenim obvladovanjem poslovnih izzivov, s katerimi se soočajo organizacije v gospodarstvu in javnem sektorju.

Tako v prvi vrsti ponujamo dobre prakse, s katerimi ob ugodnih naložbenih vrednostih ustvarjamo nadpovprečne poslovne učinke naših strank. Unistar  je poslovni partner vodilnih svetovnih podjetij na področju informacijsko-komunikacijskih tehnologij. Usposobljenost za najsodobnejše tehnologije stalno potrjujemo z rednimi certifikacijami naših strokovnjakov. Svoje znanje uspešno prenašamo na stranke, bodisi prek projektov bodisi prek uveljavljenega izobraževalnega in certifikacijskega središča. Že od leta 2000 izkazujemo odličnost poslovanja s standardom ISO 9001.

Tveganja na področju informacijske varnosti dodatno obvladujemo z ureditvijo poslovanja po standardu ISO 27001. Za prizadevanja na področju varovanja osebnih podatkov nam je Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije podelil posebno priznanje. Danes strankam predstavljamo zanesljivega partnerja na katerega računajo pri svojih strateških poslovnih odločitvah.


Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.145.119.199

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website