Nil d.o.o. dvignil članstvo v Go6 na srebrno…

Podjetje NIL, sistemski integrator in pri nas znan po zastopstvu za Cisco opremo je dvignil članstvo v Zavodu Go6 na srebrno. Kar nekaj časa že potekajo pogovori, kako bi lahko še okrepili sodelovanje med Go6 in Nil in to je prvi korak v to smer, saj se vsi zavedamo, da so naša skupna prizadevanja za uvedbo IPv6 le toliko uspešna, kolikor se skupaj zanje trudimo…

V preteklosti smo že nekajkrat sodelovali na različnih področjih, Ivan Pepelnjak je so-avtor IPv6 študije za MVZT, prav tako smo že večkrat sodelovali na Slo IPv6 Summitih. Veseli nas, da se sodelovanje še poglablja, skupaj lahko naredimo precej več.

O podjetju Nil d.o.o.

NIL že več kot dve desetletji narekuje nove trende na področju informacijskih in komunikacijskih tehnologij. Ves čas svojega obstoja se zavedamo, da mora biti tehnologija v službi človeka in njegovega poslovanja. Zato z nenehno zazrtostjo v prihodnost in skrbnim razvojem lastnih talentov razvijamo rešitve, ki podpirajo podjetnost in ustvarjalnost naših strank. Ker vse tehnologije najprej preizkusimo pri sebi, svojim strankam ponudimo le preverjene rešitve, ki prispevajo pomemben delež k njihovemu uspehu.

Vedno prvi, vedno vodilni. V lokalnem in globalnem poslovnem okolju orjemo ledino IKT platformam nove generacije. Gradimo podatkovne centre in ponujamo teleprisotnost – prednosti teh rešitev smo spoznali dovolj zgodaj, da jih že danes lahko umestimo v poslovni proces naših strank. S premišljeno virtualizacijo in konsolidacijo vseh gradnikov IKT in učinkovito asistenco optimiramo IT- procese, da dosežejo na videz nemogoče: hitrejše prilagajanje ter večjo zanesljivost za nižjo ceno.

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
18.206.76.160

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website