RIPE64 – Vabilo k oddaji predlogov za prezentacije in predavanja…

RIPE64 meeting, ki se bo odvijal med 16. in 20. Aprilom 2012 v GH Union v Ljubljani, je poleg delovnih skupin sestavljen še iz plenarnih zasedanj, na katerih se predstavi nove ideje, dognanja, izsledke in tudi opravljene projekte iz sveta Interneta, tako IPv4 kot IPv6. No, v zadnjem času so predstavitve večinoma IPv6 orientirane, a to načeloma ni pogoj. Ker se meeting dogaja pri nas in je Go6 (skupaj z Arnesom in LTFE) gostitelj tega dogodka, vas vabimo, da se opogumite in pošljete predloge za vaše predstavitve in predavanja na plenarnem delu srečanja…

Zadnji datum za pošiljanje predlogov je 3. Februar, nakar bo RIPE Program Committee glasoval, katera predavanja izmed prijavljenih se bodo tudi dejansko uvrstila na spored. Kot gostitelj dogodka smo člani programskega komiteja in seveda bomo navijali za naše, slovenske predstavitve (čeprav je pogoj angleški jezik). Ni pa vse odvisno od nas, ampak predvsem od vas.

Prijave lahko oddate na RIPE64 obrazcu. Pred prijavo si ustvarite uporabniško ime in geslo, da boste lahko spremljali status vašega oddanega predloga.

Kaj naj predavanja oziroma prezentacije vsebujejo, je opisano na “Call For Papers” strani, predvsem pa naj predavanja ne bodo komercialna ali predstavitev kakšnih izdelkov – marketingarji in prodajalci imajo svoje mesto na kakšnih drugih dogodkih, RIPE64 kljub svoji velikosti in odličnosti ter visokem nivoju znanja med udeleženci ni primerno mesto za prodajo raznih izdelkov in storitev.

“Attendees of the RIPE meetings are quite sensitive to keeping presentations non-commercial, and product marketing talks are strongly discouraged. Repeated audience feedback shows that the most successful talks focus on operational experience, research results, or case studies…”  Več na CFP

Tematike, kjer se išče predstavitve:

  • IPv6 deployment
  • Managing IPv4 scarcity in operations
  • Commercial transactions of IPv4 addresses
  • Data centre technologies
  • Network and DNS operations
  • Internet governance and regulatory practices
  • Network and routing security
  • Content delivery
  • Internet peering and mobile data exchange

Upam, da bo prišlo iz Slovenije čimveč prijav in predlogov za predavanja, ta koda bomo RIPE64 meeting tudi vsebinsko malo lokalno obarvali, ne samo kot gostitelji.

 

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
52.15.189.48

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website