IPv6 Networks Security&Hacking izobraževanje – Fernando Gont

V okviru 9. slo IPv6 summita in SINOG meetinga, ki bosta 12. in 13. Junija organiziramo v sodelovanju s podjetjem qSTC 3-dnevno izobraževanje z naslovom “IPv6 Networks Security&Hacking”, katerega bo vodil svetovno znani strokovnjak na področju varnosti v IPv6 omrežjih – Fernando Gont. Izobraževanje bo potekalo v protorih qSTC v Tehnološkem Parku Ljubljana (Brdo) dne 9., 10. in 11 junija, je pa “hands-on” narave in namenjeno omrežnim in varnostnim strokovnjakom da se naučijo kaj vse jim lahko preti na IPv6 omrežjih. Za člane Zavoda Go6 smo si izborili poseben popust…

Fernando Gont je eden največjih strokovnjakov za IPv6 varnost na omrežjih v svetovnem merilu, napisanih ima 17 RFC standardov na temo IPv6 varnosti in trenutno 17 RFC predlogov v postopku, je pa tudi vodja IPv6hackers skupine, katere tematika so izključno varnostna vprašanja na IPv6 protokolu.

Verjetno ste že kdaj uporabili orodje kot sta THC-IPv6 ali pa SI6 Networks IPv6 toolkit? Naj vas razveselimo, Fernando Gont, vodja tega izobraževanja je avtor SI6 Networks IPv6 toolkita, razvil ga je pa ravno za potrebe razumevanja in raziskovanja varnostnih lukenj v IPv6, o katerih bo na izobraževanju govoril in katere boste lahko v praksi tudi preizkusili in se naučili kako se jim izogniti oziroma kako se pred njimi zaščititi.

Fernando je napisal in razvil še nekaj drugih uporabnih orodij, med njimi tudi ipv6mon, s katerim monitoriramo porabo in SLAAC dodeljevanje IPv6 naslovov v omrežju.

Ker je delavnica omejena na 15 udeležencev se prijavite čimprej, saj so predavanja in izobraževanja katera vodi Fernando Gont tipično zelo dobro obiskana, pričakuje se tudi nekaj udeležencev iz ostalih evropskih držav. Cena izobraževanja je 1.390EUR + DDV, a za člane Zavoda go6 smo si izborili popust, tako da imate člani Zavoda go6 ceno 990EUR + DDV.

Na izobraževanje se prijavite na qSTC strani, kjer je tudi opis izobraževanja, za nižjo ceno pa nam prosim po prijavi pošljite email sporočilo na zavod@go6.si, povejte da ste se prijavili in s qSTC-jem bomo uredili ceno s popustom.

Fernando Gont prihaja iz Argentine, zato takšnih priložnosti ne bo več na pretek…

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
13.59.36.203

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website