RIPE61: Predstavitev našega predloga dokumenta z zahtevami po IPv6 v IKT opremi opravljena…

Včeraj smo predstavili naš predlog z IPv6 zahtevami na RIPE IPv6 delovni skupini. Najprej sem predstavil strukturo in status dokumenta, nato je nekaj besed povedal tudi Sander Steffann, s katerim sva skupaj dokument tudi poslala v delovno skupino…

Takoj po predavanju je na mikrofon v publiki prišla Constanze Burger in nemške vlade in sporočila, da nemška vlada zelo podpira naš dokument in hkrati mislijo, da je takšen dokument zelo uporaben.

Lepo, hvala za podporo.

Po dogodku mi je veliko ljudi sporočilo, da se jim zdi naše delo zelo koristno in da nas podpirajo, moje edino vprašanje, ki je pa ostalo neodgovorjeno v večini primerov je bilo, zakaj tega niso prišli povedati javno na mikrofon v publiki?

No ja, kasneje sem izvedel, da nas podpira tudi švedska in norveška vlada, lepo tudi od njih.

Danes se konča “last call”, naredili bomo zadnje spremembe in odločitev je padla, da bo še en “last call”, ki bo trajal do torka naslednji teden. Po tem je pa veliko možnosti, da naše delo postane uraden RIPE BCP dokument, priporočilo.

http://ripe.net/ripe/draft-documents/ipv6-ict-requirements.html

Zahvaljujem se Urbanu Kuncu za slike, kot na zadnjem RIPE meetingu je tudi tokrat uspešno obvladal fotoaparat in me ujel med mojo prezentacijo.

Nekaj slik:

Jan Žorž

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
18.232.169.110

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website