6deploy potrdil izvedbo celodnevnega IPv6 izobraževanja.

Grška 6DEPLOY predavatelja Athanassios Liakopoulos in Anastasios Zafeiropoulos (oba GrNet) sta se odzvala našemu povabilu, da tudi v okviru 3. Slo IPv6 summita izvedeta celodnevno IPv6 izobraževanje, kot sta to naredila že v okviru 2. Slo IPv6 summita…

12. maja bo dan izobraževanj, hkrati bo potekalo več aktivnosti. Janez Sterle (LTFE) in Matjaž Straus (Arnes) bosta vodila praktično delavnico z naslovom “Načrtovanje in vpeljava usmerjanja IPv6 (OSPFv3 in BGP) – Primer dobre prakse.” Delavnica bo potekala v prostorih Tehnološkega parka kot del 3. Slo IPv6 summita, med drugim se bo tudi prek BGP protokola povezovalo IPv6 laboratorije v Sloveniji. Delavnica bo praktičnega značaja in zato bo omejitev 20 udeležencev. Začela se bo ob 9h in trajala do 16h. Člani zavoda go6 bodo pred uradnim odprtjem prijavnega sistema dobili geslo za predprijavo svojih kandidatov. Več informacij in program delavnice bo objavljen na straneh 3. Slo IPv6 summita.

Hkrati bo v dvorani, kjer je lani potekal 2. Slo IPv6 summit izvedena celodnevna izobraževalna delavnica 6deploy, predavatelja sta tudi tokrat Athanassios Liakopoulos in Anastasios Zafeiropoulos (oba GrNet). Dopoldanski del bo spet namenjen osnovnim informacijam in uvodu v IPv6, vabljeni vsi ki niste uspeli priti na prejšnje predavanje. Popoldanski del bo pa bolj v duhu tehnične usmeritve summita in s tem tudi bolj zahteven. Točne module moramo še skupaj izbrati, potrudili se bomo da bodo tematike v duhu obravnave prvih in začetnih implementacijskih težav, ki se pojavljajo pri nas. Izobraževanje je brez kotizacije, o odprtju prijav bomo obveščali sproti.

Vesel sem, da so se fantje iz 6DEPLOY tudi tokrat odzvali povabilu, saj so njihova predavanja lep uvod v IPv6 za širšo publiko.

Jan Žorž

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
18.222.125.171

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website