Iskra Sistemi postali član zavoda go6…

Podjetje Iskra Sistemi so postali član zavoda go6, hkrati pa tudi izrazili željo po aktivnem sodelovanju tako na go6 platformi kot tudi v IPv6 delovni skupini. Pridruženje v go6 pozdravljamo v upanju na dolgo in plodno sodelovanje na področju IPv6. Integratorji so eden od ključnih členov pri osveščanju in uvedbi IPv6 v podjetja ter širitvi znanj in izkušenj na tem področju.

Konkurenca na trgu in boj za kupca zahtevata od nas vedno nove, učinkovitejše poslovne rešitve. Zato se po drugi strani na vseh poslovnih področjih dolgoročno povezujemo z domačimi in tujimi poslovnimi partnerji, ki imajo trenutno najsodobnejša znanja in tehnologijo.

Naši kupci so dokazali svoje zaupanje v nas s partnerskim odnosom, saj jih je večina stalnih odjemalcev. Partnerske odnose smo gradili s prenosom znanja h kupcem, saj Iskra Sistemi ni samo dobavitelj izdelkov, temveč zagotavlja rešitve, oplemenitene z dodano vrednostjo v obliki znanja in naprednih tehnologij.

V Iskri Sistemih so zaposleni strokovnjaki, ki na podlagi dolgoletnih izkušenj do najmanjših podrobnosti obvladajo svoje delo. Pri nas so na stežaj odprta vrata tudi novi generaciji mladih strokovnjakov, ki jim želimo omogočiti, da bodo uresničili svoje osebne in poslovne cilje. S skupnim delom obojih in stalnim izobraževanjem dosegamo visoko raven znanja, ki našim kupcem zagotavlja optimalne rešitve njihovih poslovnih potreb in želja.

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
54.198.104.202

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website