Slovenska posadka prispela v Mountain View, CA.

Danes ponoči je slovenska delegacija (Rok Arzenšek in jaz) prispela v Mounain View, CA. Kot je Ivan Pepelnjak že povzel na svojem zapisu (hvala za lepe besede in želje), bova z Rokom nastopila kot govorca na Google IPv6 implementors konferenci…

Po več kot 30 urnem popotovanju iz domačih logov čez lužo v “obljubljeno deželo” je prisotne nekaj utrujenosti, prav tako smo po pričakovanjih malenkost zamenjali dan za noč, a nič ne de. Danes imamo že prve sestanke s predstavniki nekaterih podjetij kot so Juniper, NSN in ostali, ki imajo tu svoj “head quarter” in bodo tudi govorci na konferenci.

Zanimivo je to, da se večino pomembnih zadev zmeni dan pred konferenco na raznih kosilih in večerjah, tako da je sama konferenca samo še stvar “rutine”.

Moj N900 “setup” za prikaz mobilnega serverja na G::gle konferenci sem že stestiral, Tušmobilov telefon dvigne pravilno oba PDP konteksta, prav tako N900 z Mobitelovo testno kartico.

Mislim, da imamo vse, kar potrebujemo. Tu je sedaj ura 5 zjutraj in vse spokojno spi – razen mene, ker je sedaj zame sredina dneva in ne morem spati.

Sproti bomo poročali, kaj se tukaj dogaja, pa tudi kakšna slika se lahko najde.

Za go6.si iz Kalifornije, Jan Žorž 🙂

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.139.104.214

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website