Zbiramo vprašanja za tehnični panel na summitu…

V sredo bomo na 4. Slo IPv6 summitu kot zadnje “dejanje” izvedli IPv6 tehnični panel, za mizo se bodo vsedli nekateri najboljši strokovnjaki, ki so IPv6 že uvajali in ga uporabljajo v praksi, pogovor bo pa vodil Daniel Karrenberg, eden pionirjev evropskega Interneta in glavni znanstvenik na RIPE-NCC. Po svojih močeh mu bom pri tem pomagal, zato vas pozivam, da mi pošljete čim več zanimivih vprašanj, s katerimi bomo panel začeli…

Nekaj najbolj zanimivih vprašanj bomo izbrali in jih uporabili kot začetek, kasneje pa jih morda uporabili tudi v primeru, če iz publike ne bi bilo dovolj vprašanj.

Vprašanja naj bodo iz realnega sveta, zajemajo pa naj probleme, na katere ste naleteli med razmišljanjem kako IPv6 vpeljati ali pa med samim procesom vpeljave. Poudaril bi, da to ni panel, kjer bi se učili in razlagali, kako se IPv6 vpeljuje v podjetja in omrežja, to lahko izveste dan prej na delavnicah ali pa na ostalih predavanjih znotraj summita, na panelu bi se pa radi posvetili realnim problemom in preprekam, katere se kažejo pri uvedbi.

Panel bo potekal v angleškem jeziku, zato bi tudi vprašanja prosili v angleščini. Pošljete jih lahko najkasneje do torka zvečer na naslov jan [at] go6.si.

Jan Žorž, go6.si

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
18.191.44.23

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website