5. Slo IPv6 summit – datum prestavljen

Objavljena je bila informacija, da bo 5. Slo IPv6 summit 10 in 11. Maja, a smo morali zaradi zasedenosti dvoran v Tehnološkem parku dogodek prestaviti na 2. in 3. Junij…

Zaradi dejstva, da novi datumi padejo na četrtek in petek smo se tudi odločili, da bomo tokrat naredili Summit kot prvi dan in IPv6 delavnice na drugi dan.

O vabljenih predavateljih bomo poročali kasneje, lahko pa naznanimo, da bosta hands-on IPv6 delavnici spet zelo zanimivi. Luka Manojlovič, Microsoft MVP bo za nas pripravil workshop, kako omogočiti in skonfigurirati IPv6 na MS produktih, web strežnikih, firewallu in ostalih produktih. Paralelno bo potekala praktična delavnica z naslovom “tranzicijski mehanizmi”, katero bodo pripravili Matjaž Straus (Arnes), Nejc Škoberne (Viris) in LTFE. Predvideno je, da bomo na delavnici lahko praktično postavili in preizkusili nekaj tranzicijskih mehanizmov kot so NAT64, 6RD in podobni.

Obe delavnici sta praktičnega značaja, zato bo število mest omejeno na 20 za vsako delavnico.

Za člane Go6 bomo odprli pred-registracijo 7 dni pred uradnim odprtjem registracije za delavnice za širšo javnost. V kolikor člani Go6 zapolnijo vsa prosta mesta – prijave za širšo javnost ne bo.

Podrobnosti sledijo, v koledarju si pa rezervirajte datuma 2. in 3. Junij.

Za go6, Jan Žorž

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.144.252.201

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website