World IPv6 Congress v Londonu se je začel…

V Londonu se je danes začel World IPv6 Congress, ki pa najbrž ne bo prinesel nekih novih spoznanj za “stare borce” IPv6, saj ta dogodek ni temu namenjen. Skozi ta dogodek se prenaša sporočilo drugačni publiki, kot smo jo vajeni, ljudem v kravatah ki se odločajo o strategijah in investicijah in ravno zato so tudi takšne konference pomembne…

Kaj počne Go6 na tej konferenci? Bili smo povabljeni, da moderiramo in vodimo jutrišnjo panelno diskusijo z naslovom “Future Proofing Purchases: How to Purchase the Right Equipment”, kjer se bo tematika vrtela okrog RIPE-501 dokumenta in seveda naslednje verzije, katero trenutno pripravljamo in je v diskusiji na RIPE IPv6 WG mailinglisti. Ker so nam organizatorji konference pokrili potne stroške smo se z veseljem odzvali in odpotovali na sever.

Na panelu bodo poleg nas sodelovali še Ron Broersma (US Navy/SPAWAR), Andy Davidson (Hurricane Electric) in Bjarne Lauritzen (F5).

Konferenca je dobro organizirana, zbrali so nekaj novih predavateljev iz podjetij, ki do sedaj niso omenjala IPv6, kot recimo Sony – ki bo čez nekaj minut povedal, kako bodo implementirali IPv6 v njihove naprave in globalno Sony omrežje.

Iz Londona za Go6, Jan Žorž

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.144.97.189

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website