Srečanje članov Go6 s piknikom, danes zadnji dan za prijave…

22. septembra bo v širši okolici Ljubljane srečanje članov Go6, kjer bomo v dopoldanskem času prisluhnili nekaj kratkim predavanjem iz področja IPv6, popoldne se bomo pa posvetili druženju, medsebojnem spoznavanju in klepetu ob pogostitvi na pikniku, najbolj zagreti bomo pa lahko tudi odigrali kakšno tekmo z žogo ali se preizkusili na plezalni steni…

Letos poleti smo obeležili drugo obletnico delovanja Zavoda go6. Za nami sta dobri dve leti dela in prizadevanj za uvedbo IPv6, 5 Slo IPv6 summitov ter dolga serija predavanj po svetu, kjer smo predstavljali naše skupno delo, uspehe in Go6 člansko platformo.

Junija 2009 smo na našem spletnem mestu s ponosom objavili pristop prvih dveh članov. Danes vas je že 22. Veseli in hvaležni smo, da cenite naš trud in nas podpirate pri uvajanju IPv6 na področju Slovenije in širše.

Da se še bolje spoznamo, smo organizirali prvo srečanje, ki bo namenjeno samo vam, članom Zavoda go6. Srečanje bo potekalo 22. septembra 2011, v prijetnem okolju izven mestnega vrveža, od 9 ure dalje. Kakor smo že omenili, popoldne bomo posvetili predavanjem, katere bodo pripravili in izvedli člani Go6 strokovnega sveta, popoldne pa sledi piknik in druženje.

Člani Zavoda go6 ste geslo za prijavo dobili v e-mailu, ki je bil poslan na člansko mailinglisto in ker je danes zadnji dan za prijave, vas prosimo, da se še preostali prijavite in potrdite udeležbo – saj moramo vnaprej sporočiti točno število udeležencev.

http://go6piknik.eventbrite.com/

Za Go6, Jan Žorž

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.145.74.54

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website