6. Slo IPv6 summit bo v začetku Novembra

8. in 9. Novembra se bo odvijal 6. Slo IPv6 summit v organizaciji Zavoda Go6, Arnesa in LTFE. Summit nadaljuje dobro prakso predhodnih »vrhov« in združuje visoko-tehnološka predavanja vrhunskih mednarodnih strokovnjakov o aktualnih izzivih in njihovem reševanju, kratke predstavitve dosežkov domačih podjetij in organizacij, strokovna izobraževanja ter praktično delavnico »Securing BGP with RPKI«…

Tokratna rdeča nit bo varnost, ki je pomemben aspekt pri uvajanju IPv6, saj mora biti vključena na vsakem koraku, v vseh delih omrežja in IPv6 mobilnost, ki omogoča dvosmerno komunikacijo z napravami, z istim IP naslovom, tudi pri gostovanju v tujih omrežjih. Del dogodka bomo posvetili tudi mobilnosti v povezavi z IPv6.

Več o dogodku: http://go6.si/6-slo-ipv6-summit/

Spisek tujih predavateljev je tokrat zelo obsežen, med nami bo tudi nekaj legend Interneta: http://go6.si/6-slo-ipv6-summit/speakers-govorci/

Generalni sponzor dogodka je Cisco Slovenija.

Vabimo vas, da se se registrirate, tako na summit kot tudi na praktično BGP delavnico, katero bo vodil Randy Bush (IIJ) in je brezplačna za udeležence.

Registracija na summit: http://go6.eventbrite.com/
Registracija na delavnico: http://rpki.eventbrite.com/

Trenutno je registracija na RPKI delavnico zaščitena z geslom, saj imajo pri prijavi prednost člani Zavoda Go6, prijavo bomo sprostili za širšo javnost v sredo, 26.10.2011 (v kolikor bo še kaj prostih mest )

Več informacij o praktični delavnici:
http://go6.si/6-slo-ipv6-summit/routing-security-workshop/

Geslo za prijavo na delavnico ste člani Go6 dobili preko interne mailingliste, registracija na summit je pa že odprta za široko javnost.

Se vidimo v začetku novembra!

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
18.118.137.243

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website