CFP: 6. Slo IPv6 summit – “call for presentations”

8. in 9. Novembra 2011 se bo v Tehnološkem parku na Brdu pri Ljubljani odvijal že šesti slovenski IPv6 summit, tudi tokrat z zelo močno zasedbo tujih predavateljev, ki zadnje čase kar tekmujejo, kdo bi lahko sodeloval na našem dogodku. Ker zelo cenimo naše domače slovensko znanje bi vas pozval, da na naslov jan [at] go6.si pošljete predloge za predstavitve in predavanja iz tematike “IPv6 security” ali “IPv6 mobility” in programski odbor bo med njimi izbral nekaj predlogov, katera bomo postavili na veliki oder…

Predavanja oziroma prezentacije morajo biti tehnične, po možnosti podprte s podatki iz realnega okolja, nikakor pa ne marketinško/prodajno usmerjene.

Programski odbor sestavljajo člani strokovnega sveta Go6 ter še nekateri predstavniki Arnesa, odgovor ali je vaše predavanje sprejeto boste pa dobili takoj, ko se odbor o tem odloči. V primeru velikega števila predlogov ima prednost ustrezna vsebina, prioriteto pa člani Zavoda Go6.

Nekaj napotkov: Ne potrebujemo akademske razprave, ne potrebujemo prodajnikov in marketingarjev, predstavitev naj temelji na vašem delu oziroma načrtih, kako boste zadeve postavili pri vas – oziroma ste jih že postavili, na kakšne težave ste naleteli, kako ste jih rešili in kaj ste se pri tem naučili. IPv6 security je širok pojem, prav tako mobility – use your imagination.

Za Go6, Jan Žorž

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.134.118.95

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website