2. World IPv6 Congress v Parizu

Organizatorji World V6 kongresa v Parizu so nas povabili na drugo izvedbo dogodka, kjer bomo predstavili Go6 platformo in njene člane ter naše uspehe na IPv6 v Sloveniji in svetu. Če smo za prvi Wv6Congress predvidevali, da bo skoraj nemogoče ponoviti tako dobro predavateljsko zasedbo, so organizatorji tokrat presegli sami sebe, saj se bodo v Parizu spet zbrala sama vrhunska imena IPv6 sveta, kot so John Curran, Yanick Pouffary, Mark Townsley, Ron Broersma, Bob Hinden, Eric Vyncke, Andrew Yourtchenko, Latif Ladid, Dan Wing, Tore Anderson, Martin Levy, Ralph Droms, John Brzozowski, etc, etc…

Na prvi “izdaji” tega dogodka so se poleg drugih odličnih predavateljev pojavili tudi “očetje” IPv6, ki so se v panelni razpravi soočili z današnjimi “implementorji” protokola IPv6 v omrežja Googla, Facebooka in ostalih velikih omrežij.

Po enem letu ista ekipa organizira nov dogodek, ki spet preseneča z odlično zasedbo, vsaj tako pravi agenda prvega, drugega in tretjega dne. Dogodek se bo odvijal med 7. in 10 februarjem 2012. Vse pohvale programskemu svetu dogodka.

Predstavitev Go6 je umeščena na konec drugega dne, bomo pa sodelovali tudi na panelni razpravi o težavah CPE in IPv6

 

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.145.16.90

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website