2. World IPv6 Congress (Informa edition) tokrat v Bruslju

26. in 27. Junija 2012 se bo v Bruslju odvijal že 2. World IP v6 summit v organizaciji podjetja Informa Telecoms and Media. Prvi takšen dogodek je bil lani v Londonu in po odzivih sodeč je požel veliko pohval med udeleženci. Tudi tokrat smo bili povabljeni k sodelovanju in sooblikovanju programa, ki bo postregel z zanimivimi govorci, predvsem pa prvimi izkušnjami iz vpeljave IPv6 pri večjih operaterjih in ISP-jih po Evropi.

Spet se bo zbrala skupaj elita IPv6 sveta, na agendi so prisotna imena kot so Latif Ladid, Eric Vyncke, Phil Roberts, John Jason Brzozowski, Mark Townsley, Ron Broersma, Andy Davidson in ostali, kar pomeni, da lahko pričakujemo kar zanimiv dogodek.

Tokrat bo Go6 prisoten na dveh zadevah – smo “chair” panelne razprave z naslovom “Is a CGN a necessary evil?” in predstavili bomo svoj del projekta GEN6, kjer sodelujemo skupaj z LTFE.

Dogodek bo zanimiv, vse ki jih zadeva zanima vabimo, da se prijavite in odpotujete z nami v Bruselj po nova znanja in izkušnje nekaterih, ki so se verjetno že ubadali s podobnimi težavami, kot so pred nekaterimi od vas.

Jan Žorž

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
18.191.228.88

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website