8. Slovensko IPv6 srečanje

22. oktobra prirejamo že 8. Slovenski IPv6 summit, ki bo tudi tokrat brezplačen za vse prijavljene obiskovalce, kot bosta tudi IPv6 delavnici naslednji dan, 23. oktobra. Dogodek organiziramo Zavod Go6, Arnes in LTFE.

Ker je število prijav omejeno imajo člani, partnerji in podporniki Go6 možnost, da si s pred-prijavo zagotovijo mesto na dogodku. Geslo za pred-prijavo smo poslali vsem kontaktnim osebam v elektronskem sporočilu…

Na 8. IPv6 summitu je potrjen glavni govorec Ole Troan, ena od legend IPv6 sveta ter Ian Farrer, senior network architect na Deutsche Telekomu, ki nam bo razložil, kako so zgradili njihov Terrastream omrežje nove generacije, katerega pilotsko uvajajo na Hrvaškem Telekomu in kot transport uporablja samo in izključno IPv6.

Drugi dan bosta dve vzporedni delavnici: Prva bo spet osnovno IPv6 izobraževanje, kjer bomo začetnike popeljali skozi prve korake IPv6.

Druga delavnica bo pa bolj zahtevne narave – pod vodstvom strokovnjakov boste teoretično izvedeli kako deluje IPv6 multicast in potem zadevo vv drugem delu tudi praktično postavili.

Tisti ki ste dobili geslo za pred-prijavo se lahko prijavite na naslovu https://ipv6summit.eventbrite.com/

Prijave za širšo javnost se odprejo v četrtek, 26. septembra ob 10am CEST.

Več o dogodku na http://go6.si/8-slovensko-ipv6-srecanje/

Ker še čakamo na potrditve nekaterih govorcev vas prosimo, da spremljate agendo, katera je objavljena na spletni strani.

Se vidimo 22. in 23. oktobra!

Vaš IP naslov (ali ste na IPv6 ?):
3.145.58.169

No comments yet. Be the first.

Leave a reply

website